Pink Bolero Egyesület Kiadványa

A Pink Bolero Önsegítő Egyesület csoportos beszélgetésein gyakran találkozunk olyan érintettekkel, akik már enyhe tüneteket is (pl. hígabb székletet is hasmenésnek, vagy enyhe lefolyású náthát aggasztó betegségnek ítélnek) komoly problémának gondolnak. Vannak, akik a fej- és gyomorfájást, a hányást – félelmeik miatt – mellékhatásnak, negatív változásnak ítélik. Úgy véljük, hogy ezeket a sokszor  túlzónak tekinthető, félelmekből fakadó aggályokat egy új formában megjelenő, beteg-edukációs kiadvánnyal tudjuk feloldani a rákbetegek számára.

 A Pink Bolero Önsegítő Egyesület olyan kiadványt szeretne a betegek kezébe adni, amely a megfelelő és szakmailag alátámasztott információk, tanácsok, vélemények mentén világosan értelmezhető. Törekedtünk arra, hogy az olvasó számára olyan tájékoztatást nyújtsunk, amelynek segítségével azonnal azonosíthatóvá válik az adott panasz, ezáltal az egyén fel tudja azt ismerni és képes megfelelően értelmezni.  Könyvünk azonnali megoldást adhat, ezzel segítve a beteget a különféle mellékhatások könnyebb viselésében, a tünetek azonnali enyhítésében.

Célunk ezzel a kiadvánnyal, hogy a megfelelő ismeretekkel támogassuk, segítsük az érintett betegeket és nem utolsó sorban a hozzátartozókat. A könyv az interneten bárki számára elérhető, onnan témák szerint és oldalanként is kinyomtatható, az egyént érintő problémák szerint  összerakható/szerkeszthető, vagyis „saját könyv” készíthető. Hála a kiadvány on-line megjelenésének, a „Gyógyulásom könyve” a felmerülő igények alapján folyamatosan bővülhet, ezért szeretettel várjuk kérdéseiket, kéréseiket, hogy a megfelelő szakemberek megválaszolhassák azokat, s mi az újabb hasznos információkat megjelenítjük oldalunkon.

Köszönetet szeretnénk mondani a könyv megírásában résztvevő munkatársaknak, akik időt, energiát nem sajnálva, tudásuk legjavát adva vettek részt a közös munkában. Nélkülük nem sikerült volna megvalósítani a kiadványt!

A kiadványt támogatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Pályázati azonosítószám: NEA-UN-18-SZ-1087 (Iktatószám: NEACTO/215/2018.)

Abban a reményben, hogy kiadványunk valóban hasznos tájékoztatást ad olvasóinknak, sikeres gyógyulást kívánok a Pink Bolero Önsegítő Egyesület, a közreműködő csapat és a magam nevében:

Désfalvi Judit